Over modelbouw webshop MigJimenez.nl

Welkom op de modelbouw webshop van MigJimenez. Het Spaanse merk Ammo by Mig Jimenez is een bekend merk in de wereld van modelbouw en staat voor innovatieve oplossingen en kwaliteitsproducten die modelbouwers verder helpen om het beste te halen uit hun werkstukken of projecten. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze webshop en Mig Jimenez. 

Het ontstaan van Mig-Jimenez.nl

Waarom bestaat er een speciale webshop voor modelbouw van Mig Jimenez? Dat leggen we hieronder graag aan je uit:

Als kind was ik verzot op modelbouw treinen en ander soort speelgoed. Het was toen mijn grote droom om ooit zelf een speelgoedzaak te beginnen. Uiteindelijk is deze speelgoedzaak er helaas niet gekomen. Ik raakte meer en meer geïnteresseerd in modelbouw, ik las alles wat ik erover kon vinden en ging overal naar toe om met modelbouwers in contact te komen. En natuurlijk begon ik ook zelf enthousiast met bouwen!

Op 22 Mei 2008 ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om MaRo Trading & Design in te schrijven. Mijn lang gekoesterde wens, een eigen webshop in modelbouw verf en bouwdozen ging in vervulling. Op die dag is mijn webwinkel Modelbouwverf.nl geboren. 

Op enig moment leerde ik Mig Jimenez en Carlos Cuesta kennen. Zij begonnen toen nét met Ammo of Mig Jimenez (het huidige Ammo by Mig Jimenez). Dit was het begin van een hele fijne samenwerking! Over en weer werd er veel productinformatie gedeeld en ideeën uitgewisseld. Zo ontstond ook het idee om de webshop migjimenez.nl te bouwen en te beheren. Het resultaat zie je voor je: een speciale online shop voor modelbouw van Ammo by Mig-Jimenez. 

Wij zijn de Nederlandse webshop voor modelbouw producten van Mig Jimenez en zijn op geen enkele wijze officieel onderdeel van Mig Jimenez S.L.

De geschiedenis van Ammo by Mig Jimenez

De geschiedenis van Ammo by Mig Jimenez gaat vele jaren terug. Door een vervelende
samenloop van omstandigheden besloten Mig Jimenez, Carlos Cuesta en Elizabeth Wiese
het bedrijf waarvoor ze destijds werkten (AK-Interactive) te verlaten en met z’n drieën een
nieuwe onderneming te starten; Ammo by Mig Jimenez. De drie “bullets” in het logo staan
symbool voor deze drie oprichters van het bedrijf.

Het merk produceert de beste producten en artikelen voor modelbouw en heeft in de afgelopen jaren innovatieve ideeën en oplossingen op de markt weten te brengen. Zo zorgt het merk ervoor, dat modelbouwers over de hele wereld, efficiënter aan de slag kunnen met hun projecten. 

Vandaag de dag is Ammo by Mig Jimenez het merk dat bekend staat voor kwaliteitsproducten, geweldige modelbouw kits die zijn in samenwerking met fabrikanten aanbieden, gereedschappen, modelbouw verf, boeken over technieken en om inspiratie op te doen, en nog veel meer. Naast alle producten en nieuwe ideeën legt Mig Jimenez ook de focus op de community van modelbouw en kun je online nog veel meer informatie vinden. Wij zijn trots dat wij de officiële dealer van Mig Jimenez in Nederland mogen zijn. 

Visie van Mig Jimenez over modelbouw 

Ammo by Mig Jimenez omschrijft zichzelf als hét merk dat nieuwe creatieve ideeën voor modelbouw op de markt brengt. Zo willen zij ervoor zorgen dat modelbouwers de juiste middelen hebben om efficiënt te kunnen werken. Als modelbouwer ben je dus niet langer bezig met het uitzoeken van bepaalde kleuren, het mixen van verf of andere problemen die je kunt tegenkomen. Mig Jimenez heeft de oplossingen en producten om jou te helpen en jouw modelbouw hobby naar het volgende niveau te brengen. Dit alles komt voort uit jarenlange kennis en ervaring. Dat merk je aan de verschillende producten en artikelen en de geweldige kwaliteit. 

Het assortiment van Mig-Jimenez.nl

Het leverbare assortiment is hetzelfde als op de website van MigJimenez.com, waarbij de opmerking gemaakt moet worden dat het voor kan komen dat sommige artikelen niet in de Nederlandse shop staan. Deze artikelen zijn evengoed bestelbaar. Mocht je iets missen? Laat het dan even weten, wij kijken graag met je mee naar specifieke wensen of vragen!

Voor bijna alle producten van Ammo by Mig Jimenez wordt er een basisvoorraad aangehouden. Hierdoor is het mogelijk om jouw bestelling snel te leveren en hoef je dus nooit lang te wachten op producten. Sommige producten, met name de onderdelen voor airbrushes, worden op bestelling geleverd. De verwachte levertijden voor de meeste merken variëren van 3-10 werkdagen. Ditzelfde is ook van toepassing op artikelen die Mig Jimenez in distributie heeft.

Ontdek nog meer over Ammo by Mig Jimenez

Er is nog veel meer te vertellen over het merk van Mig! Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Volg ons dan ook via Facebook. Daar nemen we je mee in de wereld van modelbouw en Mig Jimenez. Je ontdekt nieuwe artikelen, tips, tricks en inspiratie voor jouw volgende modelbouw project. Heb je nog vragen of kan ik je ergens mee helpen? Dan hoor ik het graag! Stuur een e-mail en stel je vraag of vertel mij jouw idee of tips!

Met vriendelijke modelbouw groet,
Maarten Coolegem