Het ontstaan van Mig-Jimenez.nl

 

Als kind was ik verzot op modelbouwtreinen en ander speelgoed. Het was toen mijn grote droom om ooit zelf een speelgoedzaak te beginnen. Uiteindelijk is deze speelgoedzaak er niet gekomen. Ik raakte meer en meer geïnteresseerd in modelbouw, ik las alles wat ik erover kon vinden en ging overal naar toe om met modelbouwers in contact te komen. En natuurlijk begon ik ook zelf enthousiast met bouwen!

Op 22 Mei 2008 ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om MaRo Trading & Design in te schrijven. Mijn lang gekoesterde wens, een eigen webshop in modelbouwverf en bouwdozen ging in vervulling. Op die dag is mijn webwinkel Modelbouwverf.nl geboren. 

Op enig moment leerde ik Mig Jimenez en Carlos Cuesta kennen. Zij begonnen toen nét met Ammo of Mig Jimenez (het huidige Ammo by Mig Jimenez). Het begin voor een hele fijne samenwerking!

Over en weer werd er veel productinformatie en ideeën uitgewisseld. Zo ontstond ook het idee om de webshop migjimenez.nl te bouwen en te beheren. Hierbij is wel uitdrukkelijk benoemd dat migjimenez.nl onder MaRo Trading & Design valt en op geen enkele wijze onderdeel is of zal worden van Mig Jimenez S.L.

 

Het assortiment

Het leverbare assortiment hetzelfde als op de website van MigJimenez.com, waarbij de opmerking gemaakt moet worden dat het voor kan komen dat sommige artikelen niet in de Nederlandse shop staan. Deze artikelen zijn evengoed bestelbaar.

Zogoed als alle producten van het merk Ammo by Mig Jimenez wordt een basisvoorraad aangehouden zodat er doorgaans meteen uitgeleverd kan worden. Sommige producten (met name de onderdelen voor airbrushes) worden op bestelling geleverd, waarbij de verwachte levertijden voor de meeste merken variëren van 3-10 werkdagen.

Ditzelfde is van toepassing op artikelen die Mig Jimenez in distributie heeft.

Heb je nog vragen? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke modelbouwgroet,

Maarten Coolegem