Filters opslaan

Mig verf en acrylics

468 producten
Sorteer op

Bekijk hier ons complete assortiment Mig verf en acrylics. Acrylverf van Ammo by Mig Jimenez staat bekend om kwaliteit, efficiëntie en zorgt ervoor dat jouw werkstuk tot in detail perfect afgewerkt is.

Modelbouw acrylverf van Mig 

De acrylverf van Mig is watergedragen verf en is onder te verdelen in verschillende soorten producten. Lees gauw verder en ontdek alles over de acryl producten van Ammo by Mig Jimenez. 

Acrylic colors: watergedragen verf in verschillende kleuren

In het assortiment van Acrylics by Mig Jimenez vind je verschillende soort kleuren acrylverf voor modelbouw. Deze worden acrylic colors genoemd en zijn weer verder onder te verdelen in verschillende categorieën en toepassingen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel acrylic color verf voor modelbouw van Ammo by Mig Jimenez. 

Verschillende acrylverf sets

Wanneer je graag verschillende - bij elkaar passende - kleuren acrylverf voor jouw modelbouw project in een keer wilt kopen, kun je kiezen voor een acrylverf set van Mig. Deze verschillende paint sets bestaan uit complete sets kleuren die op elkaar zijn afgestemd en speciaal zijn samengesteld voor bijvoorbeeld legervoertuigen, vliegtuigen, figures en nog veel meer. Met een acrylverf set bestel je gelijk de juiste kleuren die perfect passen bij jouw modelbouw of bij het specifieke set. 

Acryl primer zorgt voor een stevige basis 

Ook vind je in het assortiment acryl van Mig Jimenez verschillende soorten primers. Met een primer kun je een goede basis aanbrengen op jouw model. Zo zorg je ervoor dat de acrylverf nog beter blijft hechten. Wij verkopen verschillende acryl primers van Ammo by Mig Jimenez zodat je altijd wel de juiste kleur primer vindt voor jouw model van Ammo. Wij verkopen zowel de acrylic strijk primer van Ammo by Mig Jimenez als de acrylic spuitprimer van Titans Hobby (dit merk voert Ammo by Mig Jimenez in licentie) 

Jouw model nog realistischer met de effecten van shaders

Met acrylic shaders van Ammo by Mig kun je, op een gemakkelijke en simpele manier, verschillende soorten effecten op jouw model aanbrengen. De transparante verf zorgt ervoor dat jij als modelbouwer realistische effecten kunt creëren en zo jouw model levensecht kunt maken. Je kiest voor een shader acrylverf wanneer je professionele effecten wilt toevoegen op een simpele en effectieve manier. 

Acrylverf voor modelbouw verdunnen met thinner van Mig Jimenez

Thinner is een oplosmiddel dat modelbouwers gebruiken om verf te verdunnen. Naast het verdunnen van verf kun je thinner van Ammo ook gebruiken om bepaalde onderdelen van jouw model te reinigen of om te ontvetten. De acrylic thinner van Mig is vrijwel reukloos en ook vrij van schadelijke oplosmiddelen. Let wel op dat je deze thinner alleen gebruikt in combinatie met watergedragen verf!

Modelbouw vernis aanbrengen op jouw model van Ammo

Modelbouw vernis verf, of varnish, is voor veel modelbouwers altijd een uitdaging geweest. Het aanbrengen van vernis is een belangrijk onderdeel tijdens het bouwen en verfijnen van jouw model. Kies daarom altijd vernis van goede kwaliteit, zo weet je zeker dat je jouw model goed kunt afwerken. Met de Lucky Varnishes van Ammo by Mig Jimenez kies je voor geweldige kwaliteit modelbouw vernis verf en kun je zowel met penseel en airbrush aan de slag. Je vindt in ons assortiment vernis met glans afwerking tot aan ultra mat. 

Nog meer bouwproducten van Ammo by Mig Jimenez vind je in onze webshop

Onze webshop staat volledig in het teken van modelbouw producten van Ammo by Mig Jimenez. Zo vind je naast acrylverf ook weathering products, tools en glue, plastic model kits en nog veel meer. Bij MigJimenez.nl shop je eenvoudig en snel alle producten van het merk Ammo by Mig Jimenez.  Mis je nog een artikel of heb je speciale wensen of vragen? Laat het ons dan weten! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.